Motorbanden

U weet als motorrijder precies hoe belangrijk uw banden zijn. Ze zijn tenslotte het enige contact dat u heeft met het wegdek. Daarom spreekt het voor zich dat u de beste motorbanden zoekt voor uw situatie. Banden die water en vuil goed afvoeren en zich helemaal aanpassen op het asfalt, vooral in de bochten. Wij helpen u bij het vinden van de juiste motorbanden. Vraag onze experts gerust om advies.

Blindelings vertrouwen op uw banden

Schokdemping, vering, stabiliteit bij hogere snelheden: u wilt blindelings kunnen vertrouwen op uw motorbanden. De kwaliteit moet hoogstaand zijn, liefst tegen een scherpe prijs. In ons complete assortiment motorbanden vindt u ongetwijfeld de ideale motorband voor uw type motor en uw rijstijl. Let er wel op dat een nieuwe motorband voorzien is van een filmlaag die u er eerst af moet rijden voordat u een optimale grip heeft.

Advies over uw motorbanden

Onze specialisten staan voor u klaar om u alles te vertellen over de juiste motorbanden, inclusief montage en onderhoud. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze specialistische kennis en knowhow.

Wilt u gedegen advies over de juiste motorbanden voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs:

Joris Oude Steenhof
Tel. 0546-559988
joris@aalderenbanden.nl

José Nijhuis
Tel. 06-55166800
jose@aalderenbanden.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van het laatste nieuws.