Winterbanden

Als het kouder wordt en de kans op sneeuw en ijs toeneemt, is het weer tijd voor winterbanden. Grip is van groot belang voor uw auto en met goede winterbanden zorgt u ervoor dat u optimaal controle houdt op de weg. Dankzij de speciale rubbersamenstelling blijft een winterband ook tijdens winterse omstandigheden flexibel. Dit levert u meer rijcomfort, beter grip en optimale veiligheid op. Wij helpen u graag de beste winterbanden voor uw auto en rijstijl te vinden.

Het profiel van winterbanden

Winterbanden zijn voorzien van zogenaamde lamellen. Deze vervormen onder het rijden, waardoor ze zich beter vastzetten op het wegdek en er meer grip ontstaat. Het symbool op de zijkant van de band geeft aan welk type band het is. Wij adviseren u alleen banden aan te schaffen die voorzien zijn van de M+S-aanduiding (modder & sneeuw) én het sneeuwvloksymbool.

Montage van uw winterbanden

Omdat we u graag alle zorgen uit handen nemen, monteren we uw winterbanden bij ons in de werkplaats of op elke andere locatie die u maar wenst. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van het laatste nieuws.