4×4 banden

Of u nu een echte off-road-auto heeft of een SUV voor in de stad, uw wagen verdient goede 4×4 banden. Precies afgestemd op uw diverse autogebruik en de rijstijl die daarbij past. Daarom bieden wij u een degelijk advies en natuurlijk goede 4×4 banden tegen een scherpe prijs!

Speciale samenstelling voor 4×4

De voordelen van een 4×4-auto of een SUV zijn duidelijk: robuuste auto’s die zowel op asfalt als off-road hun mannetje staan. Houd er echter wel rekening mee dat uw banden in dat geval moeten voldoen aan hoge eisen. De balans tussen comfort en trekkracht is hierbij zeer belangrijk. Vaak hebben 4×4 banden dan ook een diep profiel en zijn ze voorzien van veel lamellen. Dat zorgt voor extra veel grip op onverharde ondergronden. De rubbersamenstelling zorgt ervoor dat de 4×4 band een hoog rendement levert en veel minder geluid maakt op asfaltwegen.

Hoe kunnen wij u helpen?

De 4×4 banden die voor u optimaal geschikt zijn kunnen we voor u monteren bij ons in de werkplaats of op elke andere locatie die u maar wenst. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van het laatste nieuws.