Vrachtwagenbanden

Voor vrachtwagenbanden bent u bij Van Aalderen Banden aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wel merk en type truckbanden toegepast kan worden op de verscheidenheid aan vrachtwagens, ladingen en soort transport. Wij zorgen ervoor dat u zo veel mogelijk rendement uit uw vrachtwagenbanden haalt. Met een goede kostprijs per kilometer en een optimale prijs/kwaliteitverhouding ontzorgen wij u wat betreft de vrachtwagenbanden..

Goed onderhoud verlengt de levensduur

De juiste bandenspanning in een vrachtwagenband is van levensbelang, niet alleen voor de band, maar ook van de chauffeur en medeweggebruikers. Laat daarom de bandenspanning preventief controleren door onze vakkundige medewerkers.Tijdens de bandenspanningscontrole, controleren wij ook het slijtagebeeld, de profieldiepte en inrijdingen van de banden. Deze dienst bieden wij aan op elke gewenste locatie.

Uitlijnen

Prettiger en veiliger rijden, vermindering van de bandenslijtage en slijtage op stuurdelen en vering en een reductie van het brandstofverbruik. Het preventief uitlijnen van uw vrachtwagencombinatie levert veel voordelen op: Een goede wegligging, optimale veiligheid, brandstofbesparing en meer rendement van de banden. Onze Haweka Uitlijnapparatuur is mobiel, wij kunnen zon

der problemen bij u op locatie komen uitlijnen.

Montage waar u wilt

Wij monteren de vrachtwagenbanden die voor u optimaal geschikt zijn bij ons in de werkplaats of op elke andere locatie die u maar wenst. Door middel van onze compleet ingerichte bandenservice-truck, kunnen wij de banden bij u op locatie monteren. Bovendien kennen wij een haal- en brengservice van complete vrachtwagencombinaties, complete truckwielen of chauffeurs.

Wilt u gedegen advies over de juiste vrachtwagenbanden voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs:

Joris Oude Steenhof
Tel. 06-46325440
joris@aalderenbanden.nl

José Nijhuis
Tel. 06-55166800
jose@aalderenbanden.nl

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van het laatste nieuws.