Industriebanden

Alle banden die gebruikt worden voor industriële toepassingen noemen we industriebanden. Daar zit onderling nog veel verschil in. Uw heftruck of een ander intern transportmiddel moet immers industriebanden hebben met specifieke eigenschappen die passen bij het voertuig en de toepassing. Dat ze stevig en slijtvast zijn, spreekt voor zich. Ze worden immers veel gebruikt en moeten vaak zware lasten dragen. De industriebanden van Van Aalderen kunnen dit moeiteloos aan.

Vele soorten industriebanden

Van banden voor kleine vorkheftrucks tot industriebanden voor gigantische containerheftrucks: alles is mogelijk. Of u nu een luchtband, een volrubberband van twee of meer lagen of een staalcilindrische massieve industrieband zoekt. Belangrijk is dat het profiel, de stabiliteit en de maatvoering goed is. Ook een lage rolweerstand is gewenst.

Koop uw industriebanden bij de specialist

Onze experts kunnen u alles vertellen over de juiste industrieband, inclusief het onderhoud, de montage, de inspectie en de technische behandeling van banden. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze specialistische kennis en knowhow.

Wilt u gedegen advies over de juiste industriebanden voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs:

Joris Oude Steenhof
Tel. 06-46325440
joris@aalderenbanden.nl

José Nijhuis
Tel. 06-55166800
jose@aalderenbanden.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van het laatste nieuws.