Bestelwagenbanden

Relatief gezien hebben bestelwagenbanden meer te lijden dan personenwagenbanden. Dat is logisch, want de lading van bestelwagens is zwaarder. Deze belasting heeft een duidelijk effect op de banden. Daarom zoekt u naar bestelwagenbanden met een hoger draagvermogen. Daar helpen wij u bij. Onze experts weten precies welk type band en welk merk het beste past bij uw situatie.

Verplicht tijdens de APK

Als tijdens de APK blijkt dat uw bestelwagen niet de juiste bestelwagenbanden heeft, wordt hij afgekeurd. Daarom is het belangrijk om goed naar de load-index van de banden te kijken. Daarnaast is de bandenspanning iets hoger dan bij personenwagens. Onze experts controleren dit allemaal voor u bij het monteren, inclusief uitlijnen en balanceren. De wielen staan namelijk iets anders onder een volgepakte bestelwagen. Hier houden we allemaal rekening mee.

Bestel uw bestelwagenbanden

Wilt u een goed advies of direct uw bestelwagenbanden bestellen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Wilt u gedegen advies over de juiste bestelwagenwagenbanden voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs:

Joris Oude Steenhof
Tel. 06-46325440
joris@aalderenbanden.nl

José Nijhuis
Tel. 06-55166800
jose@aalderenbanden.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van het laatste nieuws.