Velgen richten

Vakkundig en Precies Velgen richten bij Van Aalderen Banden

Vakkundig en precies velgen richten bij Van Aalderen Banden
Bent u met uw wiel tegen een stoeprand of ander obstakel gereden en heeft u daarmee uw velg krom gereden? Is uw velg gedeukt of verbogen? Doorrijden is geen verstandige optie.
Daarmee veroorzaakt u onnodig veel schade aan uw auto. Maak meteen een afspraak bij Van Aalderen Banden. Wij zullen uw velgen richten met vakmanschap waardoor u snel weer een perfecte wegligging heeft.
Wanneer is velgen richten noodzakelijk?
Bent u te hard door een kuil of over een ander obstakel gereden of bent u bij het inparkeren tegen een stoepje aangereden met uw wiel? Heeft u hiermee een velg krom gereden?
Trilling van uw auto
Rijden met een slag in uw wiel zorgt ervoor dat uw auto gaat trillen. Voelt u een trilling in uw stuur? Dit betekent zeer waarschijnlijk dat één van de velgen aan de voorkant beschadigd is. Voelt u een trilling in uw stoel? Dan zit de beschadiging bij de achterste wielen van uw auto.
Slecht voor uw auto
Te lang doorrijden met gedeukte of verbogen velgen is niet verstandig. De wiellagers en ophangingsdelen worden onnodig zwaar belast als u een slag in uw wiel heeft. Uw schokdempers lopen veel risico en uw banden slijten verkeerd af. Kortom, doorrijden met een kromme of beschadigde velg is niet verstandig en zeker niet goed voor uw auto.
Laat uw wielen richten
De oplossing hiervoor heeft Van Aalderen Banden voor u: wielen richten. Maak snel een afspraak!
Vergeet niet om uw auto te laten uitlijnen na het richten van de velg.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van het laatste nieuws.